LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

GAÜ'DEN

Fakültelerin Bilgisine

Sn. Hocalarım,
Yeni Yüksek Lisans ve Doktora başvurularının mutlaka Enstitü web sitesindeki müracaat şekil ve şartlarına uygun olarak, yine web sitemizdeki mevcut başvuru formlarının öğrenciler tarafından PC ortamında doldurulup, çıktıları adaylar tarafından imzalanmış olarak kayıt işlerine vermeleri gerekmektedir. Ayrıca, kayıt işlerinden ilgili departmanların değerlendirmesine yönlendirilen bu formalrın mutlaka Enstitü tarafından onaylanması gerekmektedir. Aksi halde, Lisansüstü eğitim programlarına olan yeni başvuruların kayıt işlemleri eksik kalacaktır.

Ayrıca, 2012-2013 ders dönemi için Lisansüstü eğitim veren tüm fakülte ve yüksek okulların verdikleri derslerin,
- Ders Kodları
- Derslerin Açık İsimleri
- Ders veren Öğretim Üyelerinin ünvaları ile adları ve soyadları,
- Ders Saatleri
- Derslik No. ları
- Öğrenci Sayıları
Yüksek Lisans ve Doktora için ayrı birer çizelge (Tablo) olarak acilen Enstitü Müdürlüğü`ne e-posta ile gönderilmesi için gereğini rica ederim.